maandag 22 februari 2016

Druilerige dag

Deze druilerige dag is ideaal om een blog te schrijven :) Heerlijk..
Tussen het klussen door ben ik ook nog opzoek naar leuke meubels die ik onder handen kan nemen.
Zo hebben wij hier op het dorp een gebruikten goederen markt. Die is maar een paar keer per maand open. Vaak vind je er niks, maar nu zag ik een houtenstandaard met een asbak erin. Vroeger stond deze dus asbak naast de stoel van de roker ;).  Ik dacht: asbak eruit kaars erin ;)! Nog even leuk opknappen en voilà een kaarsenstandaard!

Nu nog op zoek naar verf .. Uiteindelijk is het de kleur Graphite van Carte Colori en snel nog even de paste wax van Painting the Past meegenomen. Je weet maar nooit waar het goed voor is.


Dit is de kandelaar hoe ik hem kocht
 
 
Na een paar verf beurten werd ik alleen maar enthousiaster haha!
 


 
 
 
Ik mist nog wat aan de kandelaar. Dus heb ik de paste wax van Painting the Past gebruikt. Brr eerste keer dus vond het een klein beetje eng, wist niet hoe het uit zou pakken op de kaarsenstandaard, en hoe de kleur zou worden. Maar als zeg ik het zelf hij is best gaaf geworden :)! Oordeel zelf maar ..
 
 
Nu nog een leuke kaars erin en straks er een plekje voor zoeken!
 
Ik heb nu  het zelfde gedaan met een lampenstandaard. Deze had mijn  moeder gekregen van een oude vrouwtje! Deze heb ik nu ook geverfd en de paste wax er overheen gedaan. Nu heb ik de paste wax iets minder gedaan, zodat de donkere kleur iets meer overheerste. Was anders bang dat het te druk zou worden
 

 
En zo is hij geworden! Alleen nog een lampenkap zoeken!
 
 
 
Geniet van jullie dag!
Liefs, Adeliene